Nyt sitä saa! Nimittäin huippuluokan Dry Age -pihvejä! Eli ensimmäinen erä oman myymälämme Dry Ager -kaapeissa riiputettua lihaa on raakakypsynyt myytäväksi asti. On muuten marmorista. Saatavana on lihamestarin käsityönä leikkaamaa pihvien aatelia: t-luupihvejä, porterhouset ja entrecöteta luulla.
Raakakypsytämme itse omassa lihakaupassamme meille erikseen käsityönä valittuja luullisia huippulihoja aina vähintään 3–4 viikkoa. Dry Ager -kaapissamme on ihanteelliset olosuhteet – optimaalinen lämpötila ja kosteus – jossa liha pääsee vapaasti hengittämään. Raakakypsytys vaikuttaakin lihan kahteen tärkeimpään ominaisuuteen eli mureuteen ja makuun ainutlaatuisella tavalla. Tarkasti kontrolloidun prosessin aikana lihasta haihtuu nestettä ja liha mureutuu huippuunsa. Dry Ager -kaappeihin valituissa lihoissa on kuitenkin riittävästi omaa rasvaa, joka suojaa lihaa kuivumiselta. Raakakypsytyksessä myös lihan maku kehittyy ja sen aromit saavat syvyyttä ja intensiivisyyttä. Jos olet hyvän pihvin ystävä, etkä vielä ole kokeillut Dry Age -lihaa, nyt viimeistään se kannattaa tehdä.
Böffin tiskissä on joka päivä mahtava valikoima myös muuta lihaa eli suomalaisen pihvikarjan aatelia, kotimaista lammasta, kanaa sekä tietysti sikahyvää possua. Ja totta kai myös laadukasta lihaa vaikkapa omassa myymälässä jauhettua tuoretta kotimasta jauhelihaa arjen kokkailuun. Pakkasestamme löytyy myös vaikkapa ranskalaisten herkkulintujen ystäville kevätkananpoikaa, ankkaa ja hanhea.
Saat meiltä mukaasi aina myös vinkit, miten valmistat lihastasi parhaat ateriat kotona. Jos sinulla on erityisiä tarpeita ja toiveita, käänny lihamestarimme puoleen. Tervetuloa hakemaan niin arjen lihat kuin parhaat pihvit viikonlopun grillailuun Böffistä.