Lihat & valikoima

Böffissä on mahtava valikoima oman lihamestarisi käsityönä leikkaamaa suomalaista tuoretta ja korkealaatuista lihaa – nautaa, lammasta, possua ja kanaa – sekä riistaa.

Meiltä saat myös lihamestarisi huolellisesti valitsemia kansainvälisiä lihaherkkuja kuten tammenterhoilla herkutellutta parhaan laatuluokan Iberico-possua, korkealaatuista australialaista Black Angusta, roseevasikkaa sekä ranskalaisia herkkulintuja.

Arjen kokkailua helpottamaan valmistamme myös omilla resepteillä korkealaatuisia Pannuvalmiita-herkkuja. Valikoima vaihtelee.

Ei mitään peruskauraa.

Böffistä saat korkealaatuiset lihat arkeen ja juhlaan. Lihamestareidemme artesaaniosaamisen taidonnäyte on suomalaisilla maatiloilla kasvaneen korkealaatuisen pihvikarjan liha.

Oman myymälämme Dry Age -kaapeissa riippuu eli raakakypsyy juuri Böffin asiakkaita varten käsinvalittuja parhaita pihvikarjan fileeselkäpaloja.

Riiputamme lihaa minimissään 3–4 viikkoa, jonka aikana lihasta haihtuu nestettä, liha mureutuu ja maku tiivistyy ainutlaatuisella tavalla. Tästä lihasta leikkaamme sinulle käsityönä pihvien aatelia: tomahawk- ja entrecôte-pihvit, t-luupihvit ja porterhouse-kyljykset.  Kannattaa kysyä myös erikoisuuksia kuten naudan poski, petit tender ja hanger stake. Böffistä saat muutakin kuin peruskauraa.

Pihvikarja

Pihvikarja, josta Böffin lihamestarit leikkaavat käsityönä mahtavat pihvit on korkealaatuista suomalaista naudanlihaa. Kotimaisen pihvikarjan täydentää ensiluokkainen australialainen Black Angus sekä hienoarominen hollantilainen vaalea vasikka ja roseevasikka.

Olemme ylpeitä, että voimme tarjota sinulle World Stake Challenge -kilpailussa maailman parhaana palkittua suomalaista pihvilihaa sekä kotimaisesta lihasta käsityönä leikattuja pihvejä. Perusvalikoimassamme on tietysti myös vähärasvaiset naudan jauhelihat, sisä- ja ulkofileet, paistit, keitto- ja patalihat sekä sisäelimet. Sarvistaan Böf tunnetaan!

Possu

Böffin sikahyvä possu on peräisin 100 % suomalaisilta Laatuvastuu-tiloilta. Valikoimaamme kuuluvat possun sisäfileet ja ulkofileet, ribsit, kaslerit ja muut porsaan arkilihat.

Maailman parhaana pidetty espanjalainen Iberico Bellota -possu, jonka lihassa on hieno pähkinäinen aromi, täydentää sikahyvän kotimaisen possun lihavalikoiman. Voit tilata meiltä myös tuoresuolatut, käsinleikatut ja lisäaineettomat legendaariset joulukinkut.

Lammas

Lammas kasvattaa suosiotaan kotikeittiöissä. Valikoimassamme on esimerkiksi suomalaista Ahvenanmaan laitumilla laiduntanutta ja yrttejä herkutellutta karitsaa. Lihamestarimme kokonaisista karitsoista käsin leikkaama karitsanpaisti, karitsan kare sekä karitsan sisäfile ja ulkofile ovat liharuokien aatelia kotikeittiössä. Valikoimamme täydentävät laadukas lampaan jauheliha sekä erilaiset pata- ja keittolihat. Meiltä saat myös tuoreet lampaan viulut. Böffissä ei ole jääty lammaskaaliasteelle.

Kana

Böffin kana on puhdasta suomalaisten kanatilojen kasvattamaa broileria ja jyväbroileria. Ei siis mitään turhaa kotkotusta vaan korkealaatuista maustamatonta kotimaista lihaa. Muun muassa maukas luullinen ja luuton paistileike, broilerin rintafile nahalla ja ilman nahkaa sekä herkulliset koipinuijat kuuluvat Böffin valikoimaan.

Linnut

Tämä ei ole uutisankka. Mutta ankkaa löytyy Böffin pakkasesta. Linnut ovatkin monen herkkusuun valinta ja linnun lihan ystäville Böffin pakkasesta saat ranskalaisia herkkulintuja kuten maissikana, helmikana, ankka ja kevätkananpoika. Maissi- ja helmikanoissa on tarjolla esimerkiksi nahallisia rintafileitä siipiluulla ja ankkaa saa luuttomana ankan rintafileenä.

Muut lihat

Böffistä kannattaa kysyä myös hieman erikoisempia lihoja. Muut lihat -valikoimassamme on esimerkiksi suomalaista poroa ympäri vuoden sekä riistaa aina sesongin mukaan.

Kehitämme Lihakauppa Böffissä myös omia laadukkaita Pannuvalmiita-herkkuja eli puolivalmisteita arjen kokkailua helpottamaan. Useimmiten meiltä löytyy esimerkiksi maustetut lihapullat, burger-pihvit, smash burger -pihvit, erilaiset maustetut ja täytetyt lihat ja liharullat. Meiltä saa myös tuoreita herkullisesti maustettuja raakamakkaroita, joita teemme itse possun sekä lampaan lihasta. Pannuvalmiiden-herkkujen valikoimamme vaihtelee.