Tällä ohjeella valmistat kuorrutetut karitsan kareet 2–3 ruokailijalle.
Notkista minttuhyytelöä hieman lämmittämällä sitä mikrossa.
Sivele hyytelöä kunnolla karitsan kareisiin, jotta kuorrutus tarttuisi paremmin tahmeaan pintaan.
Sekoita kuorrutuksen kaikki aineet hyvin ja painele tiiviisti kareiden pintaan.
Työnnä paistomittari lihan sisään pitkittäin vaakatasossa, jotta mittarin kärki antaa oikean lukeman filelihan keskeltä.
Paista kareita uunissa 200-asteissa lämmössä kunnes sisälämpö on 55–60 -astetta. Anna kareiden vetäytyä foliolla peitettynä 5–10 minuuttia ennen leikkaamista ja tarjoilua.
Tarjoile vaikkapa peruna-porkkanapyreen tai maa-artisokkapyreen sekä punaviinikastikkeen kanssa.
Karitsaherkkujen ystäville suosittelemme myös kokonaista karitsanpaistia.